Çiftçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Çiftçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti -Adıyaman Ziraat Odasına istihdam edilen ziraat mühendisleri göreve başladı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin, bünyelerinde istihdam edilen ziraat mühendislerinin ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başladığını söyledi.
     Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin, düzenlediği basın toplantısında, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının desteğiyle odada istihdam edilen 5 ziraat mühendisinin göreve başladığını belirtti.
     Mühendislerin çiftçinin her türlü sorunuyla ilgileneceğini ifade eden Şahin, "Arkadaşlarımız 9 bin 500 çiftçiye hizmet verecek. Biz bu yıl 5 arkadaşımızla bu işi başlatıyoruz. İleri ki yıllarda bunun daha da sayısını artıracağız. Çünkü danışman hizmeti verecek arkadaşlarım üreticimizin her türlü ihtiyacı ile ilgilenecekler" dedi.
     Odada 13 yıl yönetim kurulu üyeliği, 2 yıldan bu yana başkanlık görevinde bulunduğunu anımsatan Şahin, en büyük hayalinin bünyelerinde ziraat mühendisi katmak olduğunu ve bugün bunun gerçekleşmiş olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
     Tarım sektöründeki üretimi artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:
     "Mühendis arkadaşlarımız sahada üreticilerimizle birlikte olacaklar. Buradaki amacımız üretimi ve kaliteyi artırmak. Adıyamandaki tarımı geliştirmektir. Mühendis arkadaşlarımızın bilimsel çalışması ve üreticilerin tecrübesi bir araya geldiğinde daha kaliteli ürün ortaya çıkacağına inanıyorum."
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Çiftçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER