23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Bolu Valisi Özçimen: -"TBMM, milli egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait oluşunu temsil eden yegane çatıdır"


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) milli egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu temsil ettiğini bildirdi.
     Özçimen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, TBMMnin açılışının 93. yılının coşkuyla kutlandığını ifade etti.
     Atatürkün bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, onlara verdiği değeri ve güveni ortaya koyduğunu kaydeden Özçimen, şunları belirtti:
     "TBMM, milli egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait oluşunu temsil eden yegane çatıdır. Sevgili çocuklar, sizlerin ülkemizi daha da güçlendirerek çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinize inancım tamdır. Sizler en değerli varlığımız, sevincimiz ve geleceğimizsiniz."
     Özçimen, şunları kaydetti:
     "Sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır.
     Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır."
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER