Çiftlikköy Belediyesi 3 yeni

Çiftlikköy Belediyesi 3 yeni otobüsü törenle hizmete soktu


YALOVA (A.A) - Çiftlikköy Belediyesinin satın aldığı 3 yeni halk otobüsü düzenlenen törenle hizmete girdi.
     Belediye hizmet binası bahçesinde düzenlenen anahtar teslim törenine belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, 540 Bin TL bedelle satın alınan 3 otobüsle birlikte halka daha kaliteli ulaşım hizmeti sunacaklarını söyledi.
     Dağ, araçların satın alınmasında 100 bin TL KDV muafiyeti uygulandığını ve belediyeye ciddi bir tasarruf kazandırdıklarını dile getirerek, Geçmişte kullandığımız araçlar artık ilçemize yetmiyordu. Bu nedenle 3 otobüs satın aldık. Halkın ödediği vergileri yine halka hizmet olarak geri veriyoruz. 2 otobüs şehir içi ulaşımında halkımıza ucuz, kaliteli taşımacılık hizmeti verecek. Bir diğer otobüsümüz ise şehirlerarası organizasyonlarımızda kullanılacak. Otobüslerin satın alınmasında emeği geçen belediye meclis üyesi, belediye personeli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Ulaşım güzergahlarıyla ilgili yeni bir çalışma da yaptıklarını açıklayan Dağ, Yakın zamanda yeni güzergahlarımızın duyurusunu da yapacağız. Böylece halkımız rahatlıkla şehir içi ulaşımını sağlayabilecek diye konuştu.
     Başkan Dağ, araçların sembolik anahtarını Çimenler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Çimenden aldı. Kurban kesilmesinin ardından Dağ, şoför koltuğuna oturarak basın mensuplarına poz verdi.
     Ardından araçlar Çiftlikköy şehir merkezinde ilk turunu attı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Çiftlikköy Belediyesi 3 yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER