Çilek toplamak amacıyla ormana giden kişi

Çilek toplamak amacıyla ormana giden kişi kayboldu -AFAD ekipleri, bir gündür kendisinden haber alınamayan kişinin bulunması için çalışma başlattı


ZONGULDAK (A.A) - Kilimli beldesinde dün ormanlık alanda kaybolan kişi için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri arama çalışması başlattı.
     İzmirden 4 gün önce ağabeyinin yanına gelen Şemsettin Şile (57), çilek toplamak amacıyla yakınlarıyla Radartepe mevkisindeki ormanlık alana gitti. Topladıkları çilekleri otomobile bırakmaya giden Şilenin geri dönmemesi üzerine ağabeyi ve ailesi, ormanlık alanda kendisini aramaya başladı.
     Yakınları, bir gündür kendisinden haber alamamaları üzerine durumu polise bildirdi. AFAD ekipleri, Şile için ormanda arama çalışması başlattı.
     Şilenin ağabeyi Selahattin Şile, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin 4 gün önce kendisini ziyarete geldiğini, dün ailece ormanlık alanda çilek toplamaya gittiklerini söyledi.
     Çilek toplamalarının ardından kendisinin beklediğini, kardeşinin ise otomobilin yanına gittiğini ifade eden Şile, şöyle konuştu:
     "Kardeşim elindeki malzemeleri arabaya yerleştirmiş. Biz de aracın yanına geldiğimizde kardeşim yoktu. Yol boyu yürüdüğünü sandık ama yoktu. Tekrar ormanlık alana geri döndük aramak için ama bulamadık. Gideceği bütün yerlere haber verdik. Her tarafı aradık ama bulamadık. Bugün hiçbir yerde bulamayınca endişelenmeye başladık.
     Cep telefonu olsa ulaşırdık. Bugüne kadar da hiç telefon kullanmamış. Görenler varsa hemen polis veya jandarma ekiplerine bildirsin."
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Çilek toplamak amacıyla ormana giden kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER