Çınarcıkta 3 proje 2013te başlıyor

Çınarcıkta 3 proje 2013te başlıyor


YALOVA (A.A) - Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, ilçelerindeki 3 projenin 2013 yılında başlayacağını söyledi.
     Erdoğan, yaptığı açıklamada, seçimlere kadar tamamlanması planlanan projelerin ilçenin gelişimine önemli katkı sağlayacağını bildirdi.
     İlçede uzun yıllardır kapalı bir pazar yeri ihtiyacı yaşandığı dile getiren Erdoğan, Yılbaşından sonra kapalı pazar yeri ihalesini yapıyoruz. Dosyalarımızı hazırladık. Ödenekle ilgili bu yılı geçirmemiz lazım. Stadyumun olduğu bölgeye ilçemize yakışır, modern bir kapalı pazarı yapacağız dedi.
     Erdoğan, diğer projenin yeni bir stat olduğunu dile getirdi. Çınarcık Belediyesporun maçlarını yapacağı stadın kapalı spor salonu yanındaki 6,5 dönümlük alana inşa edileceğini anlatan Erdoğan, Statla ilgili proje çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2013 yılında bu projeye başlayacağız diye konuştu.
     Diğer hedeflerinin ise küçük sanayi sitesini kurmak olduğunu belirten Erdoğan, Site, Çalıca-Ortaburun arasında olacak. Küçük esnafı bir araya toplama amaçlı bir çalışma. Kendimiz ihaleye çıkıp, küçük sanayicilerimize teslim edeceğiz. Yılbaşından sonra 3 proje için adımı atıyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çınarcıkta 3 proje 2013te başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER