Cinayet zanlısı 8 yıl sonra yakalandı

Cinayet zanlısı 8 yıl sonra yakalandı -Sivasta 2005 yılında av tüfeğiyle 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan zanlı, İstanbulda gözaltına alındı -Zanlı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi


SİVAS (A.A) - Sivasta yaklaşık 8 yıl önce av tüfeğiyle 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan zanlı, İstanbulda yakalandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 8 Ağustos 2005te, merkeze bağlı Karamehmetoğlu Köyünde işlenen cinayetin zanlısı S.Anın yakalanması için çalışma yürüten İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, zanlının İstanbulda olduğunu belirledi.
     Bunun üzerine, Cinayet Büro Amirliğinden 4 kişilik bir ekip İstanbula gitti. Zanlı S.A, yaklaşık bir hafta süren çalışma sonucu bir evde gözaltına alındı.
     Akrabası A.Aya ait kimlikle yakalandığı belirtilen zanlı, çıkarıldığı Bakırköy 9. Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    
     -Olay-
    
     8 Ağustos 2005te, merkeze bağlı Karamehmetoğlu Köyü Öküzören mevkisinde yaptırılan çeşmenin masraflarına ortak olmayan B.A. ve D.K. ile E.K. ve F.A arasında çıkan kavgaya S.A. da karışmıştı. Bu sırada, E.K. ile F.Anın kuru sıkı tabanca ile ateş ettiği S.Anın av tüfeğiyle karşılık vermesi sonucu, F.A. hayatını kaybetmiş, E.K. yaralanmıştı.
     S.A, olayın ardından av tüfeğiyle birlikte ortadan kaybolmuştu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Cinayet zanlısı 8 yıl sonra yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER