Cizrede polis hırsız kovaladı

Cizrede polis hırsız kovaladı -Ara sokaklarda hırsız kovalayan polis ekipleri sokak başlarında toplanan kalabalığı dağıtmak için gaz kullandı


ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinde, polisin hırsız kovalaması vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.
     Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin bir süredir hırsızlık suçundan takip ettiği ve yakalamaya çalıştığı A.Ü. Dörtyol Kavşağında MOBESE kameralarıyla tespit edildi. A.Üyü yakalamak için olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis gönderildi.
     Polisi gören şüpheli Şah Mahallesine doğru kaçtı. Şah Mahallesi ara sokaklarında bu kişiyi kovalayan polis, dur ihtarında bulundu, ancak A.Ü. kaçmaya devam edince havaya 3 el ateş edildi.
     Polisin arkasından havaya ateş açmasına aldırış etmeden kaçmaya devam eden A.Ü, bir evin damına kaçtı. Bunun üzerine polis, sokakta geniş çaplı bir çalışma başlattı. Polisin bir kişiyi kovaladığını gören bazı vatandaşlar ise Sanrı Sokağının başında kalabalığa neden oldu.
     Uyarılara rağmen dağılmayan kalabalığı dağıtmak için polis gaz kullandı. Gazdan vatandaşlar ve esnaf etkilenirken, bazı esnaf da panikle kepenklerini indirerek iş yerlerini kapattı.
     İzini kaybettiren A.Üyü yakalamak için polisin çalışması sürüyor.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Cizrede polis hırsız kovaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER