Cizre Kaymakamı Koca, şehit yakınları ve

Cizre Kaymakamı Koca, şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi


ŞIRNAK (A.A) - Cizre Kaymakamı Şenol Koca tarafından ilçe merkezi ve köylerde yaşayan şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.
     Cizre Öğretmenevinde verilen iftar yemeğinde konuşan Koca, ramazan ayının, af ve mağfiret ayı olduğunu bu ayda dargınlıkların ve küskünlüklerin ortadan kaldırıldığını kardeşlik, dostluk duygularının ise en üst seviyeye çıktığını söyledi.
     İnsanların birbirine yardım etme konusunda yarıştıklarını anlatan Koca, Her alanda sosyal yardımlaşma ve dayanışma en iyi biçimde ramazan aylarında ortaya çıkar. Saygıdeğer şehitlerimizin aileleri, değerli gazilerimiz ve yakınları sizler bize bu kutsal toprakların emanetisiniz dedi.
     Koca, Cizre denildiğinde aklına ilk Mem ile Zinin destansı aşkının güzelliği geldiğini ancak elbette ki Bekolar tarihte hep olduğunu ve olacağını da sözlerine ekledi.
     Koca daha sonra Garnizon Komutanı Erhan Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Uz, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İçli ile birlikte şehit yakınları ve gazilerin masalarını tek tek dolaşıp sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Abidin Yel/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Cizre Kaymakamı Koca, şehit yakınları ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER