Çorumda otomobil baraj gölüne düştü

Çorumda otomobil baraj gölüne düştü -Kastamonudan Çoruma gezmek için gelen 4 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, buzlanma nedeniyle yaklaşık 15 metre yüksekten Çorum Baraj Gölüne düştü -Kazada otomobilde bulunanlar yüzerek kıyıy


ÇORUM (A.A) - Kastamonudan Çoruma gezmek amacıyla gelen ve 4 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, buzlanma nedeniyle yaklaşık 15 metre yüksekten Çorum Baraj Gölüne düştü.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Şeref Çağlayanın (18) kullandığı 37 KE 898 plakalı otomobil ile Kastamonudan Çoruma gezmeye gelen Ali Gülek (17), Tunahan Kaya (18) ve Murat Mensur (18), şehir merkezinde bir süre gezdikten sonra Çorum Barajının bulunduğu alana gitmek istedi.
     Çağlayanın yönetiminindeki otomobil, baraj yolu istikametinde oluşan buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yaklaşık 15 metre yüksekten suya düştü. Kazada otomobilde bulunan dört genç, yüzerek kıyıya ulaştı. Kazadan yara almadan kurtulan gençler, baraj etrafında piknik yapan vatandaşların da yardımıyla yol kenarına çıkarıldı.
     Olay yerine gelen jandarma ekibine ait minibüse bindirilen gençlere, üşümemeleri için askerler ile bazı vatandaşlar üzerlerindeki elbiselerini verdi. Olay yerine çağrılan çekici, uzun uğraşlar sonucu aracı gölden çıkardı.
     Bu arada olay yerine gelen sürücü Şeref Çağlayanın eniştesi Ebubekir Bayatlı, baraj çevresinde daha önce de bu tür kazaların yaşandığını belirterek, konuyla ilgili yetkililerin önlem alması gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Çorumda otomobil baraj gölüne düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER