Çorum Belediye Başkanı Külcü, bazı projeleri

Çorum Belediye Başkanı Külcü, bazı projeleri yerinde inceledi


ÇORUM (A.A) - Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yerine kavşak yapılacak alanda bulunan aşevinin yıkımı, Ulukavak Mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmaları, Gülabibey Mahallesinde devam eden altyapı çalışmaları, Yunus Emre Parkındaki askeri gazinonun bulunduğu binanın yerine yapılması planlanan Belediye Nikah Salonu projesini yerinde inceledi.
     İncelemelerin ardından devam eden çalışmalar hakkında basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Başkan Külcü, devam eden çalışmalarla birlikte yapılması planlanan projelerin Çoruma ivme kazandıracağını belirtti.
     Belediye tarafından yürütülen faaliyetleri titizlikle takip ettiklerini vurgulayan Başkan Külcü, şunları kaydetti:
     İskilipli Atıf Hoca Parkımızın yeriyle ilgili çalışmalarımızı başlattığımızda bu bölgeye yerel çalışma başlatacağımızı, Fatih Caddesi ve Üçtutlar Caddesine bir kavşak inşa edileceğine ilişkin bilgileri daha önce paylaşmıştık. Aşevi olarak kullanılan binanın Valiliğimizin teslimiyle yıkımını gerçekleştirdik. Bu alana kavşak yapımına başlayacağız. 2012 yılına kadar yürütülen çalışmalarda 187 bin metre altyapı çalışmasını tamamladık. Altyapıda gittikçe ihtiyaç azalıyor. Gazi ve İnönü caddelerinde yağmur suyu çalışmalarımızı tamamladık. Çorumda az bir alanda kalan son çalışmalarımızı tamamlıyoruz.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çorum Belediye Başkanı Külcü, bazı projeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER