ÇÜ Öğrenci Konseyinden Vali Coşa ziyaret

ÇÜ Öğrenci Konseyinden Vali Coşa ziyaret


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Serdar Tat ve yönetim kurulu üyelerinin Adana Valisi Hüseyin Avni Coşu ziyaret ettiği bildirildi.
     Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Coş, geleceğin teminatı olan gençleri devlet olarak çok önemsediklerini, üniversitelerin toplumsal barışa ve kültür gelişimine katkı sağlamalarının çok değerli olduğunu belirtti.
     Coş, ÇÜnün bu konuda örnek bir üniversite camiası oluşturduğunu, bu doğrultuda yapılan çalışmaları her zaman desteklediklerini, Öğrenci Konseyinin yaptığı çalışma ve projelerin, hak aramanın şiddete başvurulmadan da demokratik yollarla gerçekleştirilebileceğini ortaya koyduğunu kaydetti.
     Bu yönleriyle, Öğrenci Konseyinin faaliyetlerinin ve elde ettiği başarıların diğer üniversitelere örnek teşkil ettiğini bildiren Coş, ÇÜ model alınabilecek bir üniversite. Uzlaşma, paylaşma, diyalog ve hoşgörü temelinde yapılan çalışmalar neticesinde üniversitemizde herhangi bir üzücü olay olmadı. Ayrıca, huzur ve güven ortamını pekiştirecek adımların atılmasında da etkin rolü olan Öğrenci Konseyinin çalışmalarını tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.
     Tat ise Yarının Liderleri projesinden ve içeriğinden Vali Coşa bilgi vererek, proje kapsamında il genelinde oluşturulacak Danışma Kuruluna Coşun başkanlık yapmasını teklif ettiklerini bildirdi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber ÇÜ Öğrenci Konseyinden Vali Coşa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER