Çubuk Müftüsüne veda yemeği

Çubuk Müftüsüne veda yemeği


ANKARA (A.A) - Çubukta esnaflar, Tokata tayini çıkan Müftü Ali Canbolatın onuruna veda yemeği verdi.
     Kaymakamı Cemal Şahin, yemekte yaptığı konuşmada, devlet memurluğunda, zamanı gelen herkesin alanında ülkesinin başka bir şehrine hizmet etmek için yeni görev yerlerine gitmesi gerektiğini belirtti.
     Şahin, Müftü Canbolatın iyi bir çalışma arkadaşı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     İlçemizde güzel hizmetler yapan bir çalışma arkadaşımızı uğurluyoruz. Bugün bu yemeğin esnaflar tarafından organize edilmesi de ilçe halkı tarafından ne kadar sevildiğinin bir göstergesidir. Yeni görev yerinin kendisine, ailesine ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başarılarının devamını gittiği yerde de bekliyoruz.
     Canbolat ile uzun yıllar çalıştığını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ise kendisinin çok uyumlu bir çalışma arkadaşı olduğunu ve ilçedeki birçok etkinliğe omuz verdiğini vurgulayarak, Ali Canbolata yeni görev yerinde başarılar diledi.
     Ali Canbolatda herkesten helallik isteyerek, Çalıştığım süre içerisinde ilçe halkı ve din görevlileri arkadaşlarımla uyumlu bir çalışma yaptık. Sizlerden ayrılıyorum ama gönlüm Çubukta kalacak. Özellikle bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan hayırsever esnaflarımızı, hayır ve ilim için yapmış oldukları yardımları unutmayacağım. Bir evinizin de Niksarda olduğunu bilin ve sizleri her zaman Niksara bekliyorum. Allaha emanet olun dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çubuk Müftüsüne veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER