Çukurova Belediye Başkanı Arıkandan

Çukurova Belediye Başkanı Arıkandan amatör sporculara yardım


ADANA (A.A) - Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, 14 amatör spor kulübündeki 250 sporcuya malzeme yardımı yaptı.
     Prof. Dr. Türkan Saylan Spor Kompleksinde düzenlenen törende Arıkan, yapılan bu yardımlarla ve kurulan tesislerle amatör sporcuların başarıdan başarıya koşacağını ifade etti.
     Arıkan, amatör spor kulüplerine her zaman destek olacaklarını belirterek, Çukurova Belediyesi 3 yıllık bir belediye olmasına rağmen kurduğumuz tesislerde yetişen çocuklarımız bugün başarıdan başarıya koşuyor. Belediye olarak elimizden geldiğince çocuklarımız için altyapı hazırlamaya devam ediyoruz. Sadece futbolda değil, çocuklarımız sulama kanallarında boğulmasın diye, yaz aylarında yaklaşık 30 bin çocuğumuza yüzme öğrettik. Tenis kortları ve basketbol sahaları açtık. Çocuklarımızın bundan sonra daha da başaralı işler yapacağına inanıyorum dedi.
     Adana Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Gülleri de, Çukurova Belediye Başkanı Arıkanın özellikle amatör spor kulüplerine gösterdiği yakın ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.
     Konuşmaların ardında 250 sporcuya, kış sezonunda hem antrenman hem de maç sırasında kullanacakları malzemeler dağıtıldı.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çukurova Belediye Başkanı Arıkandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER