Cumhuriyet Bayramı ve şehit pilot için

Cumhuriyet Bayramı ve şehit pilot için daldılar


AMASYA (A.A) - Amasyanın Suluova ilçesi Yedi Kuğular Kuş Cennetinde, Cumhuriyet Bayramı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan anısına dalış yapıldı.
     Denin Yamaç Spor Kulübünce organize edilen etkinliğe Amasya, Samsun ve Ankaradan katılan dalgıçlar, su üstünde, Şehidine Sahip Çık yazılı pankart açıp, dalış gerçekleştirdi.
     Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş, AA muhabirine, anlamlı bir günde anlamlı bir etkinlik yapıldığını belirterek, 16 yıl önce Ege Denizinde şehit düşen Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan anısına bir dalış gerçekleştirdik. Şehit olan pilotumuza Allahtan rahmet diliyorum dedi
     Denin Yamaç Spor Kulübü Başkanı Rıdvan Gündüz de 50 dalgıçla bir anı dalışı gerçekleştirdikleri belirterek, şunları kaydetti:
     Yunan jetinin 1996 yılında vurduğu uçağın Ege Denizine düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan anısına bir dalış gerçekleştirdik. Şehit Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğanın kızı, şehidimizin Ege Denizinden çıkarılması için bir imza kampanyası başlattı. Biz de bu sürecin hızlanmasına destek olmak için dalışı yaptık.
    
     Muhabir: Cihan Okur - Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Cumhuriyet Bayramı ve şehit pilot için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER