Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -MHP Antalya Milletvekili Günal: -Cumhuriyet Bayramını değersizleştirmeye, çekişmelere boğmaya ve kutlamalara engel olmaya yönelik çalışmalara milletimiz asla izin vermeyecektir


ANTALYA (A.A) - MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, yayınladıkları mesajlarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.
     Milletvekili Günal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, Cumhuriyetin ilanının 89. yıl dönümünün heyecan ve mutluluk içinde, ancak buruk kutlandığını ifade etti.
     Türk milletinin bekasının her şeyden daha önemli olduğunu vurgulayan Günal, mesajında, Türk milletinin varlığının birlik ve beraberlik içerisinde sonsuza kadar sürdürülebilmesi için Cumhuriyetin ilkelerine ve kazanımlarına sahip çıkılması gerekmektedir. Cumhuriyet Bayramını değersizleştirmeye, çekişmelere boğmaya ve kutlamalara engel olmaya yönelik çalışmalara milletimiz asla izin vermeyecektir ifadelerini kullandı.
     Günal, mesajında şunları kaydetti:
     Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetin kurulmasında ve yaşatılmasında şan ve şerefle görev alan, şehit düşen, gazi olan kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
    
     -Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun-
    
     Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, mesajında, 29 Ekimin, demokrasinin doğduğu tarih olduğunu kaydetti. Cumhuriyetin, Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olduğuna işaret eden Tursun, Türkiye Cumhuriyetinin, her alanda büyük bir değişim ve atılımın somut ifadesi olduğunu vurguladı.
     Türk toplumunun Cumhuriyet ile çağdaş bir millet haline geldiğini, devletinin tek ve gerçek sahibi olduğunu kaydeden Nurettin Tursun, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Atatürkün ülkemizde yaktığı egemenlik meşalesi tüm dünyaya örnek oldu. Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması, gelecek nesillerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi hepimizin en önemli görevidir. Milletçe güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze, barış ve kardeşliğimize sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkü, Onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER