Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: 89 yıl önce aziz milletin geleceği görme, geleceğe hazırlama ve Türkiye Cumhuriyetini kurma konusunda emeği olan asker, sivil tüm vatandaşlarımızı saygıyla, rahme


BURSA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 89 yıl önce aziz milletin geleceği görme, geleceğe hazırlama ve Türkiye Cumhuriyetini kurma konusunda emeği olan asker, sivil tüm vatandaşlarımızı saygıyla, rahmetle anıyoruz dedi.
     Çelik, Heykeldeki tarihi valilik binasında Cumhuriyetin 89. yıl dönümünü dolayısıyla düzenlenen tebrikleri kabul törenine katıldı.
     Bakan Çelik, burada yaptığı açıklamada kutlanan Kurban Bayramının ve Cumhuriyet Bayramının devlete, millete hayırlar getirmesini diledi.
     Cumhuriyetin 89. yıl dönümü vesileyle Bursada bulunduğunu belirten Çelik, 89 yıl önce aziz milletin geleceğini görme, geleceğe hazırlama ve Türkiye Cumhuriyetini kurma konusunda emeği olan asker, sivil tüm vatandaşlarımızı saygıyla, rahmetle anıyoruz. Ve bunlara rehberlik eden, Türkiyenin kuruluşunda baş mimar diye hitap edebileceğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürkü de rahmetle, minnetle anıyoruz dedi.
     Törene, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Jandarma Bölge ve Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz da katıldı.
    
     Muhabir: Harun Kaymaz / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER