Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli Temsilcisi Özkan: -1920li yılların heyecanı, umudu ve inancıyla bağımsızlığımıza, ulusal birliğimize ve cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız


KIRKLARELİ (A.A) - Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli Temsilcisi Erol Özkan, 1920li yılların heyecanı, umudu, inancıyla bağımsızlığa, ulusal birliğe ve cumhuriyete sahip çıkılması gerektiğini bildirdi.
     Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, cumhuriyeti koruma kararlılığı ile kardeşçe, barış içinde el ele, kol kola, birlik ve beraberlik içinde yürünmesi gerektiğini belirtti. Değerlere sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Özkan, şunları kaydetti:
     Bu ülkede yaşayan tüm yurttaşlar olarak sevinç ve coşkuyla kutladığımız ve ulusumuzun tarihteki en parlak başarılarından biri olan cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yılı hepimize kutlu olsun. Ne mutlu bize bu günleri yaşatanlara, onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 1920li yılların heyecanı, umudu inancıyla bağımsızlığımıza, ulusal birliğimize ve cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER