Dar gelirli ailelere çamaşırhane hizmeti

Dar gelirli ailelere çamaşırhane hizmeti -Siverek Belediyesince, dar gelirli ailelerin ücretsiz yararlanabileceği Çamaşır evi hizmete açıldı -Belediye Başkan Yardımcısı Dağlı: Çamaşır yıkama evindeki hizmetler tamamen ücr


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Belediyesince, dar gelirli ailelerin ücretsiz yararlanabileceği Çamaşır evi hizmete açıldı.
     Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Hasan Çelebi Mahallesinde kurulan, endüstriyel amaçlı 8 yıkama makinesinin yanı sıra, kurutma makineleri ve ütülerin yer aldığı çamaşırhaneyi gezerek, çalışmaları inceledi.
     Bir süre makineleri inceleyen Bucak, yıkamak üzere çamaşırlarını getiren vatandaşlarla da bir süre sohbet edip, taleplerini dinledi.
    
     -Kadınlar elde yıkamayacak
    
     Belediye Başkan Yardımcısı Fatime Sun Dağlı da çamaşırhaneyle ilgili bilgi verdi.
     Yıkama makinelerin kurulduğu Çamaşır yıkama evinde her türlü ihtiyacın Siverek Belediyesince karşılandığını ifade eden Dağlı, burada görev yapan personelin gözetiminde yıkanan çamaşırların kadınlar tarafından ütülenebildiğini belirtti.
     İlçede maddi olanaksızlıklar nedeniyle halen çamaşırları elde yıkayan kadınların bulunduğunu ve amaçlarının bu kadınları çamaşır makineleriyle tanıştırmak olduğunu dile getiren Dağlı, Çamaşır yıkama evindeki hizmetler tamamen ücretsiz ve yalnızca yoksul ailelerin kullanımına açık. Haftanın her günü buraya gelebilecek kadınlar, çamaşırlarını hijyenik ortamda, gönül rahatlığıyla yıkayıp, ütüleyebilir. Bu hizmet özellikle kalabalık nüfuslu ailelerin işlerini kolaylaştıracak diye konuştu.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Dar gelirli ailelere çamaşırhane hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER