Davul şov ekibi gösteriye hazırlanıyor

Davul şov ekibi gösteriye hazırlanıyor -Çalışmalarını sürdüren 14 kişilik ekip, 19 Mayısta İslahiyede görsel şov sunacak


GAZİANTEP (A.A) - İslahiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından değişik meslek gruplarından oluşturulan Halk Oyunları Ekibi Yetişkinler Grubu, davul şova hazırlanıyor.
     Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde Mehmet Yılmaz koordinesinde çalışmalarını sürdüren 14 kişilik ekip, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve bilim şenliğinde gösteri sunacak.
     Halk oyunlarında olduğu gibi davul şovda da iddialı olduklarını belirten Yılmaz, belirlenen tarihte arkadaşlarıyla birlikte sahne alacaklarını söyledi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Polat da halk oyunları ekibiyle birlikte yetişkinlere yönelik sosyal aktivite gerçekleştirmek amacıyla oluşturulan davul şov ekibinin çalışmalarının devam ettiğini, vatandaşlara değişik görsel bir şov sunacaklarını kaydetti.
     Davul şov ekibinden Oğuzhan Yılmaz ise stresli çalışma ortamından uzaklaşmak amacıyla etkinlikte yer aldığını ve çalışmaların kendisini mutlu ettiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Davul şov ekibi gösteriye hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER