Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Muğlada

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Muğlada -Gültekin Uysal: -Milletin öncelikleri ile siyaset yapan, bütün yön levhaları milleti gösteren büyük bir siyasi partiyiz


MUĞLA (A.A) - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Anadoluda yaptıkları çalışmalar ile Demokrat Partinin varlığını yeniden gösterdiklerini belirterek, Milletin öncelikleri ile siyaset yapan, bütün yön levhaları milleti gösteren büyük bir siyasi partiyiz dedi.
     Partisinin Yatağan İlçe Kongresinde konuşan Uysal, Muğla ve ilçelerinde kıratın ne anlama geldiğini iyi bildiklerini, Muğlanın bu nedenle ayrı bir önemi olduğunu söyledi.
     Yatağan kongresindeki coşkudan etkilendiğini belirten Uysal, Bugün buradaki coşkuyla yek vücut olmuş Demokrat Partinin varlığını ispat ettik. Milletin dertleri var, elbette bizim üreteceğimiz çareler var. Milletin öncelikleri ile siyaset yapan, bütün yön levhaları milleti gösteren büyük bir siyasi partiyiz dedi.
     Türkiyenin sancılı bir coğrafyada varlığını sürdürdüğünü, bu varlığını ilelebet devam ettirebilmesi için de var gücüyle çalıştıklarını ifade eden Uysal, Ümidimiz ve duamız odur ki bu coğrafyada ilelebet bu millet, bu devlet var olsun. Bu coğrafyadaki varlığımızı birileri sindiremedi ama hafızalarımızda bile halen milletimizin heyecanı var. Bunu iyi bilmemiz gerekir. Demokrat Parti, bu milletin birliğinin, mücadelesinin adı olmuş bir siyasi heyet diye konuştu.
     Gültekin Uysal, amaçlarının Türkiyede kurulu güce artı değerler katarak meselelerin özüne inen Demokrat Partiyi ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti. Uysal, Muğla programı kapsamında parti yönetimiyle Muğla Sanayi ve Ticaret Odası ile Muğla Ziraat Odasını da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Muğlada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER