Denizli 1. Amatör Küme

Denizli 1. Amatör Küme -Acıpayam Merkezspor: 2 - Yatağanspor: 1


DENİZLİ (A.A) - Denizli 1. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Acıpayam Merkezspor, sezonun ilk maçında karşılaştığı Yatağansporu 2-0 mağlup etti.
     Acıpayam Şehir stadında oynanan karışlaşmada, Acıpayam Merkezspor, 34. dakikada İsmail ve 45. dakikada Mustafanın attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
     İkinci yarıya hızlı başlayan Yatağanspordan Şevketin 56. dakikada serbest vuruştan kazandığı golle durum 2-1 oldu.
     Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 2-1 Acıpayam Merkezsporun üstünlüğü ile sona erdi.
     Maç boyunca karşılıklı ataklar yaşanırken maçın sonlarına doğru oyuncuların girdikleri ikili mücadele sonrası Yatağanspordan Tuncer ve Acıpayam Merkezspordan Enes kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Acıpayamlı Ümit de topa elle teması ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
     Acıpayam Merkezspor Başkanı Alim Arslan, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, Takımımız bugün gayet güzel oynadı. İyi mücadele etmeninin karşılığı olan üç puanı hanemize yazdırdı. İlk maçımızda aldığımız bu puan bizim için çok önemli. Önümüzdeki maçlarda galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz diye konuştu.
     Yatağanspor Başkanı Metin Gökdemir ise güzel ve heyecanlı bir maç olduğunu ifade ederek, İlk yarıda kalemizde gördüğümüz iki gol oyuncularımızı olumsuz olarak etkiledi. İkinci yarıda kazanabilirdik. Ancak birçok atağımız gol olmadı. Önümüzdeki maçlarda eksikliklerimizi giderip galip gelmesini bileceğiz dedi.
     Yatağan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek de güzel bir maç seyrettiklerini belirterek, her iki takımın oyuncularına teşekkür etti.
     Öte yandan, sezonun açılış maçı olmasından dolayı Acıpayam Merkezspor, seyircilere ücretsiz ikramda bulundu.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizli 1. Amatör Küme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER