Denizli Belediyesporda futbolcu seçmeleri

Denizli Belediyesporda futbolcu seçmeleri -Teknik Direktör Erkan: 3 yıllık yapılanma sürecimizde, seçmeler bizim için çok önemli


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. lig takımlarından Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, profesyonel futbol takım seçmelerinin 3 yıllık yapılanma süreci için çok önemli olduğunu söyledi.
     Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçmelere katılımın yoğun olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, yetenekli gördükleri futbolcuları Denizli Belediyespora kazandıracaklarını ifade etti.
     Dün başlayan ve 3 gün devam edecek futbolcu seçmelerinin ilk gününde, 7-8 oyuncu seçtiklerini kaydeden Erkan, Yaş gruplarına göre yapılacak maçlar sonunda seçilen sporcu sayısı artacak. Yetenekli gençleri tekrar izleyeceğiz. İçlerinde gerçekten iyi futbolcular var. Seçmelerin, Denizli Belediyespora çok faydalı olacağı kanısındayım dedi.
     Doğan Seyfi Atlı Stadında yapılan futbolcu seçmelerini, teknik direktör Adnan Erkan ile yardımcılarının yanı sıra, Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan ve Bahtiyar Mat ile Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Tuncer, Süleyman Erdoğan, Emin Sayın ve Ali Taşevli de dikkatle izledi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer/ Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizli Belediyesporda futbolcu seçmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER