Deprem şehidi öğretmenler için fidan diktiler

Deprem şehidi öğretmenler için fidan diktiler -DÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığınca depremde hayatını kaybeden öğretmenler anısına 150 fidan dikildi -DÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Sağlık: Diktiğimiz fidanlarla görev şehidi öğretmenleri


DÜZCE (A.A) - Düzce Üniversitesi (DÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığınca Düzce ve Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenler anısına 150 fidan dikildi.
     DÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Sabri Sağlık, AA muhabirine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Düzce ve Van depreminde hayatını kaybeden görev şehidi öğretmenler anısına fidan diktiklerini anlattı.
     Öğretmenlere her zaman saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Sağlık, Çünkü Hz. Ali, Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum demiştir. Gerçekten de öyle. İnşallah öğretmenlerimize gereken değerleri vereceğiz dedi.
     Sağlık, gelecek nesillerin öğretmenlerin elinde yetiştiğine dikkati çekerek, öğretmenlerin her gün hatırlanması gereken en önemli varlıklar olduğunu söyledi.
     Kampüs bahçesine toplam 150 fidan diktiklerini belirten Sağlık, Diktiğimiz fidanlarla görev şehidi öğretmenleri hiçbir zaman unutmayacağımızı göstermek istedik. İnşallah fidan dikmelerimiz devam eder, ama afet sonucu vefat eden öğretmenlerin sayısı hiç olmaz diye konuştu.
     DÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığınca alınan 150 fidan, öğrenciler tarafından kampüs bahçesine dikildi.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Deprem şehidi öğretmenler için fidan diktiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER