Derman Baba yaralı kediyi tedavi ettirdi

Derman Baba yaralı kediyi tedavi ettirdi


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırda yaptığı yardımlar nedeniyle Derman Baba olarak anılan hayırsever Yılmaz Acu, yolda bulduğu yaralı kediyi tedavi ettirdi.
     Derman Baba Yetiş Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Acu, seyir halindeki bir aracın çarptığı kedinin yol kenarında can çekiştiğini fark etmesi üzerine kediyi alarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine götürdü ve tedavisini sağladı.
     Acu, Diyarbakır-Ergani karayolunda yolun kenarında can çekişirken bulduğu kediyi tedavi için merkeze götürdüğünü belirterek, 50 derece sıcakta ateş gibi yanan asfaltın üzerinde can çekişen yaralı bir kediyi görünce, vicdanım sızladı. Duyarsız kalamazdım. Hemen kediyi alarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine yetiştirdim. Burada görevli veteriner Akın Koçhana teslim ettim dedi.
     Acunun yaptığının bir insanlık örneği olduğunu söyleyen veteriner Akın Koçhan, Travmaya bağlı yaralanma ve bunun sonucu aşırı kanaması olan kedinin iğne ve ilaç takviyesiyle tedavisine başladık. Yılmaz Acunun davranışı, gerçekten bir örnek teşkil ediyor. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Derman Baba yaralı kediyi tedavi ettirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER