Dernekten Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsene ziyaret

Dernekten Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsene ziyaret -Kütahya Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bilgen, Genel Sekreter İseni makamında ziyaret etti


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bilgen, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İseni makamında ziyaret etti.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Bilgen ve derneğin yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden İsen, Balkanlardan gelen göçmenlerin kurduğu derneklerin, tüm Balkanları kapsaması gerektiğini bildirdi.
     Kütahyanın kaplıca turizminde gerekli payı alamadığını belirten İsen, sivil toplum kuruluşlarının bu konuda itici kuvvet olması gerektiğine dikkati çekti.
     Bilgen de Kütahya Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Bosna Hersek, Selanikten Türkiyeye gelen göçmenleri bir araya getiren yapısıyla Türkiyede tek olduğunu ve Kütahya için her zaman ellerini taşın altına sokacaklarını ifade etti.
     Daha sonra İsene, dernek üyesi çinici Fahri Çetinkaya tarafından Piri Reisin çiniye işlenmiş haritası, Bilgen tarafından da derneğin logosu bulunan bir hediye takdim edildi.
     Bilgen ve beraberindekiler, AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinaya da TBMMdeki odasında ziyarette bulundu.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Dernekten Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri İsene ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER