Dinarda öğrencilere kırtasiye yardımı

Dinarda öğrencilere kırtasiye yardımı -Beşir Vakfı ile Dinar Merkez ve Çevre Köyleri Dayanışma Kültür Derneği tarafından Dinardaki 250 ilköğretim okulu öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar Merkez ve Çevre Köyleri Dayanışma Kültür Derneği (DİMÇEK) ile Beşir Vakfı, ihtiyaç sahibi 250 ilköğretim okulu öğrencisine kırtasiye yardımı yaptı.
     Dinar Merkez ve Çevre Köyleri Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ramazan Öztürk, dernek üyeleriyle birlikte Sermaye Piyasası Kurulu, Atatürk ve Uluköy İlköğretim Okullarını ziyaret ederek, okul müdürlerine öğrencilere verilmek üzere hazırlanan toplam 250 paketlik kırtasiye malzemesini teslim etti.
     Öztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, derneğin düzenlediği kermeslerden elde edilen gelirlerle, Beşir Vakfıyla birlikte ilköğretim okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere kırtasiye malzemelerinden oluşan 250 paket hazırladıklarını ifade etti.
     Öztürk, kırtasiye yardımlarının okul müdürleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacağını belirterek, Kermeslerde sattığımız ürünlerden alarak, öğrencilere kırtasiye yardımını ulaştırmamızda bize destek veren Dinarlılara ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Öğrencilere yönelik yardımlarımız devam edecek dedi.
     Okullara kırtasiye paketlerinin teslim edilmesine dernek üyeleri Zafer Altıntaş, Sabahattin Tuncer, Ramazan Yıldız ve Hüseyin Uysal da katıldı.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinarda öğrencilere kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER