Dinardaki şüpheli ölüm

Dinardaki şüpheli ölüm -Afyonkarahisarda annesi, babası, ağabeyi ve ablasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasının ardından akli dengesi yerinde olmadığı gerekçesiyle salıverilen Gökhan Armağanın, kaldığı evde ölü bulunmasıyla


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar ilçesinde annesi, babası, ağabeyi ve ablasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasının ardından akli dengesi yerinde olmadığı gerekçesiyle salıverilen Gökhan Armağanın (25), kaldığı evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Dinar ilçesinde 12 Temmuz 2012de evinde başından ateşli silahla vurularak öldürüldüğü belirlenen Armağanı, öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için Afyonkarahisar Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.
     Polis, 7 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda O.K, B.Y. ve A.İ.Çnin olay günü Armağanın evinden araçlarıyla kaçtığını belirledi. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
     Şüpheli 3 kişi, mahkemece tutuklanarak Dinar Kapalı Cezaevine gönderildi.
    
     -Olay-
    
     Dinarda, 2006 yılında annesi, babası, ağabeyi ve ablasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra psikiyatri tedavisi için hastaneye gönderilen Armağan, tedavisinin ardından salıverilmişti.
     Yaklaşık 7 ay önce geldiği Dinarda bir tekel bayisinde çalışmaya başlayan Armağan, kaldığı evde ölü bulunmuştu.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardaki şüpheli ölüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER