Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydından Dinar Belediye Başkanı Acara taziye ziyareti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acara taziye ziyaretinde bulundu.
     Aydın ve beraberindekiler, Başkan Acar, MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar, çevre belde belediye başkanları, MHP ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş tarafından belediye hizmet binası önünde karşılandı.
     Aydın, Başkanı Acara amcası Fethi Acarın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.
     Burada bir açıklama yapan Aydın, MHPnin iktidar olma vaktinin geldiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Ben MHPnin tek başına iktidar olacağına inanıyorum. Türkiyenin şu anki şartları bu yöne doğru eğilmiş vaziyette. Çünkü Türk Milleti gerçeklerle yüzleşmeye başladı. Ekonomik gerçeklerle yüzleşiyor, Türk ekonomisi duvara çarptı. İlerleyen yıllarda da bu durum değişmeyecek. Dış politikada, Suriye konusunda ve PKK konusunda hükümet batağa saplandı. Bütün bu olup bitenleri halka anlatacak, dinamik, zinde, halkın ayağına giden, vatandaşlarla temas halinde bulunan zıpkın gibi yeni bir Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyaç var. Bu önümüzde ki kongrede Allah yardım edecek İnşallah, buna yürekten inanıyorum. Bu mücadeleyi kendi adıma vermiyorum, tabandan geldiğim için 43 yıllık bir siyasetin emekçisiyim. Artık yeni bir anlayışa ihtiyaç var.
    
     -AK Parti Dinar İlçe Başkanı Aydından 125. Yıl Anaokulu ve KYKya ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     AK Parti Dinar İlçe Başkanı Metehan Aydın, 125. Yıl Anaokulu ve Kredi Yurtlar Kurumunu (KYK) ziyaret etti.
     Aydın, ilk olarak 125. Yıl Anaokul Müdürlüğüne atanan Mestan Eryılmazı ziyaret ederek, anaokulu müdürlüğünün tamamen özveri işi olduğunu, anaokullarında her zaman yeniliklerin yapılması gerektiğini söyledi.
     Öğrencilere yönelik sosyal aktivitelerde geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Aydın, Eryılmaza yeni görevinde başarı diledi.
     Eryılmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okulun öğrenci sayısının artmasının tamamen öğrenci velilerine bağlı olduğunu, veliler okuldaki memnuniyetlerini her yerde duyurduklarını, okula daha fazla öğrenci gelebileceğini bildirdi.
     Okuldaki sosyal aktiviteler konusunda her zaman yeniliklere açık olunduğunu kaydeden Eryılmaz, öğrencilere yönelik tiyatro oyunlarının başladığını ve bu oyunların her düzenli olarak yapılacağını belirtti.
     Daha sonra Dinar KYKyı ziyaret eden Aydın, Kurum Müdürü Mustafa Asan ile görüştü.
     Aydın, burada yaptığı açıklamada, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlunun 27 Ekimde Dinar programında yer alan Dinar Kredi Yurtlar Kurumu açılışının iptal edildiğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından toplu olarak 2 Kasım 2012 tarihinde telekonferans yöntemiyle açılışların yapılacağını belirtti.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER