Diyarbakırda silahlı saldırı

Diyarbakırda silahlı saldırı -Uzun namlulu silahla ateş açılan araçta 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırın Hani ilçesinde, uzun namlulu silahla ateş açılan araçta 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 18 Eylül 2012 günü Hani ilçesine bağlı köylere beyaz eşya servis hizmeti veren özel bir firmaya ait Deniz Bülün kullandığı ve servis elemanı Ramazan Aruserin içinde bulunduğu aracın, firma yetkililerinin işlerinin bitiminin ardından Hani ilçesine doğru dönüşe geçtiği bildirildi.
     Topçular köyünün Uysal Mahallesinde, Haniye gitmek üzere araç bekleyen Ziya Özkılıçın da araca alındığı, saat 16.30 sıralarında Uysal Mahallesi Delal Pınarı mevkisinden geçen köy yolunda, yol üzerinde bir şahsın el kaldırarak aracı durdurmak istediği kaydedilen açıklamada, aracın durmayarak uzaklaşması üzerine, arkasından uzun namlulu silahla ateş açıldığı belirtildi.
     Açılan ateş sonucunda aracın hiç durmadan uzaklaştığı, olay sırasında Özkılıç ve Bülün ağır, Ramazan Aruserin ise hafif yaralandığı kaydedilen açıklamada, şunlara yer verildi:
     Özkılıç, hastanede vefat etmiş, Bül ise Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz tarafından olayla ilgili çalışmalar başlatıldı. Ayrıca adli makamlarca gerekli tahkikata başlandı.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Diyarbakırda silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER