Diyarbakırdan mahkum taşıyan uçak İzmire indi

Diyarbakırdan mahkum taşıyan uçak İzmire indi -Diyarbakırdan İzmire nakledilecek mahkumları taşıyan ancak yoğun sis nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanına zorunlu iniş yapan uçak, İzmire geldi


İSTANBUL (A.A) - Diyarbakırdan İzmire nakledilecek mahkumları taşıyan, ancak yoğun sis nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanına zorunlu iniş yapan uçak, hava koşullarının düzelmesinin ardından İzmire geldi.
     Diyarbakır Havalimanından 08.00de kalkış yaptıktan sonra hava muhalefeti nedeniyle İzmir yerine İstanbul Atatürk Havalimanına zorunlu iniş yapan Anadolu Jete ait Boeing 737 tipi uçak, hava koşullarının düzelmesinin ardından İstanbuldan hareketle İzmir Adnan Menderes Havalimanına 11.45te iniş yaptı.
     Apronda boş alana çekilen uçaktaki mahkumlar, çevre güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından cezaevlerine sevk edildi.
    
     -Yoğun sis 1 saat 15 dakika etkili oldu-
    
     Bu arada, İzmir Adanan Menderes Havalimanında yoğun sisin 08.30-09.00 saatleri arasında etkili olduğu ve bu süre zarfında, Diyarbakırdan mahkumları taşıyan uçağın yanı sıra İstanbul-İzmir seferini yapan tarifeli bir Türk Hava Yolları (THY) uçağının da alana iniş yapamadığı öğrenildi.
     Havaalanı yetkilileri, İstanbula geri dönüş yapan THY uçağının da hava koşullarının düzelmesini ardından gecikmeli olarak İzmir seferini gerçekleştirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Diyarbakırdan mahkum taşıyan uçak İzmire indi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER