Dörtyol Kaymakamı Özyiğitten başarılı öğrencilere ödül

Dörtyol Kaymakamı Özyiğitten başarılı öğrencilere ödül


HATAY (A.A) - Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, çeşitli yarışmalarda başarılı olarak Türkiye şampiyonluğunu elde eden öğrencileri ödüllendirdi.
     Özyiğit, Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları tarafından düzenlenen Türkiye Tenis Şampiyonasında 12 yaş grubunda Dörtyol Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Kürümüş ile Türkiye 8. Uluslararası Bilim Temelleri Yarışmasında Türkçe dalında Nursan Anadolu Lisesinden Ayça Arıkoğlu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullararası Tenis Kordu Yıldız Kızlar Yarışmasında Özel Gümüş İlköğretim Okulu öğrencisi Ezgi Bozkurtu kabul etti. Özyiğit, kabulde yaptığı konuşmada, alınan başarılarla gurur duyduğunu söyledi.
     Öğrencilerin kazandığı başarıyla ilçenin yanı sıra ülkenin adını uluslararası arenaya taşıyacaklarını ifade eden Özyiğit, dereceye girenlere çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Hayrettin Tekdöş de son dönemlerde yarışmalarda kazanılan başarılardan büyük memnuniyet duyduklarını ve çıtalarını her geçen gün biraz daha yükseltiklerini kaydetti.
     (AÖ-İSÖ-ST)
<< Önceki Haber Dörtyol Kaymakamı Özyiğitten başarılı öğrencilere... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER