Dorukkentte yol düzenleme ve istinat duvarı

Dorukkentte yol düzenleme ve istinat duvarı çalışması


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan Dorukkent Kaşlı Mahallesi ile Çamlıdere köyü arasındaki yol güzergahını yeniden düzenliyor.
     Vatandaşların sıklıkla kullandığı eski Gözne Yolu olarak da bilinen yolda toprak kayması sonucu meydana gelen yol kaymalarını önlemek için gerçekleştirilen çalışmada, istinat duvarı örme ve zemin düzenlemesi yapılıyor.
     Çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, eski Gözne Yolu ile Kaşlı Mahallesinde yaptıkları istinat duvarı ve yol düzenleme çalışmasıyla, yoğun trafik akışını daha sağlıklı bir hale getirdiklerini söyledi.
     Tuna, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte bu güzergahı kullanan sürücülerin rahat bir nefes alacaklarını dile getirerek, verilen hizmetin kentin ve kentlinin ihtiyacını karşılayacak bir öneme sahip olduğunu kaydetti.
     Toroslar Belediyesi olarak amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu anlatan Tuna, şöyle devam etti:
     İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan Kaşlı Mahallesi ile Çamlıdere Köyü arasındaki eski Gözne Yolu olarak da bilinen yol güzergahı mahalle sakinlerimiz tarafından özellikle bağ yolu olması nedeniyle çok fazla kullanılıyor. Yolun altında taban suyu olması nedeniyle göçükler oluşmuş. Bu yoldaki göçükleri önlemek için taş iskif modeliyle set duvar çalışması yapıyoruz. Toprak kaymalarını önleyip daha sonra toprak zemini düzenleyeceğiz. Ekiplerimizin gayretli çalışmasıyla 15 gün sonra bu çalışmayı bitireceğiz. Yolun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Dorukkentte yol düzenleme ve istinat duvarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER