DÖSİADın bu haftaki konuğu CHP heyeti

DÖSİADın bu haftaki konuğu CHP heyeti oldu


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneğinin (DÖSİAD) her perşembe günü düzenlediği toplantıların bu haftaki konuğu CHP heyeti oldu.
     DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, dernek olarak siyaset üstü bir yaklaşımı benimsediklerini dile getirerek, DÖSİADın iktidarından muhalefetine kadar herkese eşit mesafede olduğunu söyledi.
     Antalyalı iş adamları olarak ortaya konulacak her türlü ekonomik vizyon, gelişim ve değişim projelerinde herkesle çalışmaya hazır olduklarını vurgulayan Gencer, DÖSİADın en büyük misyonu kentin gelişimi ve ekonomik refah seviyesinin yükseltilmesidir. Tek gayemiz yıldız kentimiz Antalyamızın sanayi hayatında da yıldızının daha çok parlamasıdır dedi.
     CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar ise DÖSİAD ailesiyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş dünyası ve Türkiye ekonomisinin durumu hakkında bilgi verdi.
     CHP İl Başkanı Devrim Kök de partisinin çalışmalar hakkında bilgi verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun gelişiyle CHPde değişim yaşandığını, insan odaklı, proje odaklı siyaset yapıldığını ifade eden Kök, Sizden ricam şudur. Hepimiz bu gemideyiz, gemi su almaya başladı. Eğer bu gemi batarsa hiç kimseyi ne mevki kurtarır ne de parası. Hep beraber kurtulacağız. CHP asla sermaye düşmanı değildir. Alın teriyle kazanan herkesi bu ülkenin başının tacı yapar diye konuştu.
     Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayan unsurların tümünün partilerinde olduğunu kaydeden Kök, şunları söyledi:
     Antalyada yaşayan unsurların tümü partimizde var. Bunu oluştururken bir mesaj vermeye çalıştık. Herkesin kendinden temsilci göreceği bir yönetim anlayışı hissettireceğimizi söyledik. Kongrede en önemli vaatlerimden birisi parti içi demokrasiydi. Karar verme mekanizmasının içine mutlaka partileri davet edeceğiz. Bunu düşünürken iki bloklu bir kentte en önemli organlardan biri olan iş adamlarının bunun dışında tutulması asla söz konusu değildir.
     DÖSİAD Başkanı Gencer, programın ardından Devrim Köke ziyaret anısına plaket verdi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber DÖSİADın bu haftaki konuğu CHP heyeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER