Düğünde rastgele açılan ateş sonucu 2

Düğünde rastgele açılan ateş sonucu 2 kişinin ölmesi -Samsunun Tekkeköy ilçesinde kız kardeşinin düğününde tabancayla ateş ettiği sırada 2 kişinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sanık, 33 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı


SAMSUN (A.A) - Samsunun Tekkeköy ilçesinde kız kardeşinin düğününde tabancayla ateş ettiği sırada 2 kişinin ölümüne neden olduğu öne sürülen sanık, 33 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
     10 Temmuz 2011de Aşağıçinik Mahallesinde kız kardeşinin düğününde akrabasından aldığı tabancayla rastgele ateş ettiği sırada, seken merminin önce Sevgi Ölmeze, ardından da Eyüp Sezene isabet etmesi sonucu bu kişilerin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Engin Ergör ile tabancanın sahibi olduğu belirlenen tutuksuz sanık İlhan Ergörün yargılanmalarına Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.
     Duruşmada, tutuklu sanık ve ölenlerin yakınları ile tarafların avukatları hazır bulundu.
     Duruşmada söz alan sanık Engin Ergör, olanlardan pişman olduğunu belirterek, Böyle bir şey olmasını asla istemezdim dedi.
     Savunmanın ardından mahkeme heyeti, sanık Engin Ergörü 33 yıl 4 ay hapse mahkum etti. Tutuksuz sanık İlhan Ergör ise iki kişinin kast ile öldürülmesine silah tedarik etme, korku, kaygı ve panik yaratacak şekilde kalabalık ortamda havaya silahla ateş etme ve silah kanununa muhalefet suçlarından toplam 15 yıl 10 ay hapis ve bin lira para cezasına çarptırıldı.
     Heyet ayrıca sanık İlhan Ergöre, yurt dışına çıkma yasağı konulmak suretiyle adli kontrol uygulanmasına karar verdi.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Düğünde rastgele açılan ateş sonucu 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER