Dünya şampiyonundan Güngör Başkan Vekili Göksene

Dünya şampiyonundan Güngör Başkan Vekili Göksene ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Gençler Grekoromende Dünya Şampiyonu olan Gaziantepli Barış Güngör, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Gökseni ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Göksen, Taylandda 84 kiloda düzenlenen Dünya Gençler Grekoromen Şampiyonasında altın madalya kazanan 20 yaşındaki Gaziantepli sporcu Barış Güngör ve Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahanı tebrik etti.
     Göğsümüzü kabartan Barış Güngör ile ne kadar gurur duysak azdır diyen Göksen, şunları kaydetti:
     Kendisinin ay yıldızlı bayrağımızı gönlere çektirerek gurur kaynağımız oldu. Millet olarak gururlanmanın yanı sıra bilhassa Gaziantepli bir sporcu olarak şampiyon olması bizi daha da onurlandırdı. Ata sporumuz olan güreşte, ülkemize altın madalya kazandıran sporcumuzu, şampiyonumuzu yetiştiren antrenörleri, ailesi ve emeği geçen herkesi kutlamak lazım.
     Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan ise Barışın ailesinin başarıda büyük rol oynadığını ve bu sebepten dolayı Barışın ailesini ve antrenörlerini yürekten tebrik ettiğini belirtti.
     Altın madalyası ve kemeriyle Göksenle hatıra fotoğrafı çektiren Güngör, Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Amacım olimpiyat şampiyonu olarak ülkemi ve milletimi daha da onurlandırmak ifadesini kullandı.
     Ziyarette, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, Barış Güngörün ailesi de yer aldı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Dünya şampiyonundan Güngör Başkan Vekili Göksene Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER