Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Okul Sporları Gençler Hentbol Turnuvası


DÜZCE (A.A) - Düzcede düzenlenen Okul Sporları Gençler Hentbol Turnuvasında Anadolu Öğretmen Lisesi birinci oldu.
     Okul Sporları Federasyonu ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Anadolu Öğretmen Lisesi spor salonunda düzenlenen turnuva final müsabakasının ardından sona erdi.
     Müsabakalar sonunda Anadolu Öğretmen Lisesi birinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, Arsal Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.
     Öte yandan, şampiyon takım Düzceyi bölge müsabakalarında temsil edecek.
    
     -Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü atletizm takımı, İstanbulda düzenlenecek Gençler ve Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası katılacak.
     Yarın ve 3 Şubat tarihleri arasında Ataköy Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda yapılacak turnuvaya Düzceden 4 sporcu katılacak.
     Şampiyonada Ramazan Tanrıkulu 1500 metre, Hasan Keskin 1500 ve 800 metre, Mesut Yıldırım 400 metre ve Eray Ak ise 1500 ve 800 metrede en iyi dereceyi elde etmek için koşacak.
     Atletizm takımı antrenörü Meral Şahin, yaptığı açıklamada, sporcularının bir üst kategoride yarışacaklarına dikkati çekerek, Normalde yıldız kategorisindeler ancak gençler kategorisinde yarışacaklar. Hem kendimizi sınayacağız hem de bireysel anlamda ilk 10un içine girerek ilimizi temsil edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER