Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzce Belediyesinden "medya rafting turu"


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediyesi tarafından "medya rafting turu" düzenlendi.
     Cumayeri Dokuzdeğirmen köyünde iki gün süren rafting turuna basın mensupları katıldı. Programın ilk gününde medya çalışanlarına rafting tesislerinde brifing verildi ve 11 kilometrelik parkurda rafting yapıldı.
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, rafting turizminin Türkiyedeki önemine değinerek, "Düzce, rafting için Türkiyede önemli bölgelerden ve parkurlardan birine sahip. Bu sporu seven ve heyecan yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği bir yer haline geldi" dedi.
     Düzcenin turizmdeki yeri ve tanıtımı açısından rafting sporunu önemsediklerini dile getiren Bayram, belediye olarak desteklediklerini de sözlerine ekledi.
    
     -Erasmus Programı-
    
     Düzce Üniversitesi (DÜ), Eramsus Eğitim Programı kapsamında Polonyanın -R-zeszów Üniversitesinden iki öğretim üyesini konuk etti.
     Farklı kültürlerden öğretim üyelerini bir araya getirerek gerek öğrencilerin, gerekse öğretim üyelerinin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmasını amaçlayan Erasmus eğitim programı kapsamında Polonya-dan iki öğretim üyesi DÜde eğitim verdi.
     DÜyü ziyaret eden Dr. -Colin F. Hales- ve Dr. Barbara Basia Fura, İşletme Fakültesinde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine ders verdi.
     Dr. Hales, elektronik pazarlama ve müşteri ilişkileri yönetimi konularında, Dr. Fura ise ekonomi alanında öğrencilere seminer verdi.
    
     -Cumayeri Belediyesi patates dağıttı-
    
     Cumayeri Belediyesi, Nevşehirden getirilen 60 ton patatesi vatandaşlara ücretsiz dağıttı.
     Belediye Başkanı Yakup Keleş, amaçlarının hizmet olduğunu, her durumda bunu yansıtmaya çalıştıklarını ifade ederek, yardımların artarak devam edeceğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER