Düzce Valisi Yılmaz:

Düzce Valisi Yılmaz: Bu yıl kullanılamayacak durumda olan prefabrike okullarımızdan artık kurtuluyoruz


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, bu yıl kullanılamayacak durumda olan prefabrike okullardan artık kurtulacaklarını söyledi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düzcede 12 Kasım 1999 depreminin ardından yapılan prefabrike okulların 13 yılın ardından ihtiyaca cevap vermediğini anlattı.
     Düne kadar kentte 13 prefabrike okulun bulunduğuna dikkati çeken Yılmaz, Bu yıl ki birlikteliğimizin sonucu Milli Eğitim Bakanlığının programına girdi ve bakanlık tahsis etti. Bu yıl kullanılamayacak durumda olan prefabrike okullarımızdan artık kurtuluyoruz diye konuştu.
    
     -Yarı yıl tatili-
    
     Öğrencilerin 25 Ocakta yarı yıl tatiline gireceğini anımsatan Vali Yılmaz, ailelerin karnesinde zayıf olan öğrencilere kötü davranmaması gerektiğini vurguladı.
     Evlatlarımız bizim geleceğimiz diyen Yılmaz, Bu ders sezonunda dersleri zayıf olan öğrenciler olabilir. Başarılı olanı tebrik edelim ama zayıf olan da bizim evladımız. Biz onlara inanır güvenirsek, el birliğiyle onların eksikliklerini tamamlamak üzere katkıda bulunabiliriz ifadelerini kullandı.
     Yılmaz, velilere şu tavsiyelerde bulundu:
     Velilerimizin onları daha çok sevmelerini, anne ve baba olarak ilgi göstermelerini, okul yönetimi ve öğretmenleriyle işbirliği yapmalarını istiyorum. Okullarımız ikinci evimiz olsun. Okulun bütün dertleriyle velilerimiz ilgileniyor. Ailelerimiz çocuklarının sınıf öğretmenine durumunu soruyor. Öğretmenlerimizin velilerimizle ilişkileri fevkalade güzel. Geleceğimize sahiplenmemiz lazım. Bu yörenin çocukları çok zeki. O halde biz buna sahip çıkacağız. Nice evlatları olmayanlar var- Bu, bize Cenab-ı Allahın verdiği güzel bir armağandır. O halde emanetin kıymetini bilelim. İnşallah 2013 yılı eğitim ve öğretimde Düzce için adeta bir devrim olacak. Devletimiz elindeki bütün imkanları seferber ederek Düzcenin diğer iller gibi ihtiyaçlarını karşılıyor.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzce Valisi Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER