Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri, Hocalı Katliamını protesto etti


EDİRNE (A.A) - Edirnede siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri, Hocalı Katliamını protesto etti.
     Saraçlar Caddesinde toplanan grup adına açıklama yapan Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Hocalı Katliamının, Türk dünyası için kara bir gün olmasının yanı sıra insanlık tarihi için de kara bir leke olduğunu söyledi.
     Hocalı Katliamının, Ermenilerce gerçekleştirilen bir soykırım olduğunu belirten Cankaloğlu, Yüce Türk milleti tarihinin hiçbir döneminde katliam veya soykırım yapmadığı gibi, zayıf düştüğü dönemlerde de maalesef komşularının ve emperyal güçlerin soykırımına uğramıştır. Hocalı Katliamı da bunun en belirgin örneklerinden biridir diye konuştu.
     Açıklamaya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan ve BBP İl Başkanı Arif Köroğlu da destek verdi.
     Gruptakiler, Hocalı Katliamında öldürülenler için dua okuduktan sonra dağıldı.
    
     -TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüsrevden ziyaret-
    
     Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güleri ziyaret etti.
     Hüsrev, ETSOdaki ziyarette yaptığı konuşmada, TSE olarak kalite bilinci ve standartlaşma projelerine Edirneden başlamak istediklerini söyledi.
     Edirneyi pilot bölge olarak seçtiklerini ifade eden Hüsrev, Marmara Bölgesindeki meşaleyi Edirneden yakmak istiyoruz dedi.
     Güler de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, TSEnin Edirnede yapacağı her türlü projeye destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.
     Ziyarette, TSE Marmara Eğitim Müdürü Abdülkadir Öncel ve TSE İstanbul Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Ahmet Nursi Kartal da yer aldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER