Edirneyi ziyarete yatlarıyla gelecekler

Edirneyi ziyarete yatlarıyla gelecekler -Amatör Denizcilik Federasyonu Başkanı Arsay: "MAYRA kapsamında Enez Limanına gelerek, Edirneyi ziyaret etmek istiyoruz"


EDİRNE (A.A) - Amatör Denizcilik Federasyonu Başkanı Teoman Arsay, Marmara Yat Rallisini (MAYRA) ilk kez Enez Limanının da dahil edildiğini belirtti.
     Arsay, Marmara Açık Deniz Yat Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gündüzle Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçiyi ziyaret etti.
     Arsay, ziyarette yaptığı konuşmada, MAYRA 2013ün 15 Haziran-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilmesinin planlandığını söyledi.
     Yat rallisinin son gününde Edirnenin Ege kıyısındaki ilçesi Enez limanına geleceklerini ifade eden Arsay, "Bu yıl ilk kez Enez Limanı programa dahil edildi. Yaklaşık 15 yelkenli ve 30 kişilik grupla Eneze demirledikten sonra, Edirneye geleceğiz. Tarihi ve kültürel kent Edirneyi gezeceğiz" dedi.
     Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de, Edirnenin her geçen gün daha fazla tanındığını ve Türkiyenin en çok ziyaret edilen 3 kentinden biri haline geldiğini ifade etti.
     Sedefçi, amacın Edirneyi dünyaya tanıtmak olduğunu belirterek, MAYRA 2013 için gerekli her türlü desteğe hazır olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Edirneyi ziyarete yatlarıyla gelecekler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER