Eğitim Bir Senden CHPli Gençe tepki

Eğitim Bir Senden CHPli Gençe tepki


BURDUR (A.A) - Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Burdur Şubesi Başkanı Mücahit Kılınç, Burdurda düzenlenen Milli Anayasa Forumunda yaptığı konuşma nedeniyle CHP Tunceli Milletvekili Kamer Gençe tepki gösterdi.
     Burdur Öğretmenler Evinde, Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi üyelerinin yıl sonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte konuşan, Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi Başkanı Mücahit Kılınç, Kamer Gençin 26 Mayıs 2012 tarihinde kentte düzenlenen Milli Anayasa Forumunda Eğer bizim kabul etmeyeceğimiz bir anayasa gelirse bunu komisyondan geçirmeyiz. Kavgaysa kavga, silahlı mücadeleyse silahlı mücadele, kana kan... Herkesin bilmesi lazım, arkasından Genel Kurula gelecek. Aynı mücadeleyi orada yapacağız şeklinde konuştuğunu hatırlattı. Açıklamanın ifade özgürlüğünün sınırlarını aştığını savunan Kılınç, Kamer Gençin dokunulmazlığının kaldırılarak yargılanmasını istedi.
     Mücahit Kılınç şöyle konuştu:
     Kamer Genç halkı suç işlemeye, kin ve düşmanlığa alenen tahrik etti. Bu da 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 214, 216, 217 ve 218inci maddelerini açıkça ihlal ettiği anlamına geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu siz hep dokunulmazlıkların kaldırılmasını savunmuyor musunuz- Dava açıldığında kaldırın vekilinizin dokunulmazlığını da samimiyetinizi görelim dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Eğitim Bir Senden CHPli Gençe tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER