Eğitimci Necdet Doğanatanın vefatı

Eğitimci Necdet Doğanatanın vefatı -Kültür ve Turizm Bakanı Günay: Necdet Doğanata, yaklaşık yarım asırdır İzmirin eğitim hayatına fevkalade önemli katkılarda bulunan, binlerce genç beyini eğiten, yarınlara hazırlayan bir eğit


İZMİR (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Doğanata Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Doğanatanın vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.
     İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Günay, mesajında şunları kaydetti:
     Doğanata Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, Fatih Kolejinin kurucusu Sayın Necdet Doğanatayı, bugün ebediyete uğurladık. Necdet Doğanata, yaklaşık yarım asırdır İzmirin eğitim hayatına fevkalade önemli katkılarda bulunan, binlerce genç beyini eğiten, yarınlara hazırlayan bir eğitim gönüllüsüydü. Ömrünü eğitime adamış Necdet Doğanatanın kaybı elbette çok büyük ama İzmire bıraktığı en büyük mirası olan eğitim kurumları, eminim ki Necdet Doğanatanın ülküsünü yıllarca devam ettirecektir.
     İzmirimizin müstesna ismi, sevgili Necdet Doğanataya Allahtan rahmet, kederli ailesine, eğitim camiasına ve tüm İzmire sabır ve başsağlığı diliyorum.
     Kurban Bayramı tatili için gittiği Midilli Adasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Doğanata Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı 79 yaşındaki Necdet Doğanata, bugün İzmirde toprağa verilmişti.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Eğitimci Necdet Doğanatanın vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER