ekede yamaç paraşütü hazırlığı

ekede yamaç paraşütü hazırlığı


ADANA (A.A) - Feke ilçesinin Tapan yöresi Hopka Dağı mevkisinde yamaç paraşütü sporunun yapılabilmesi için Kozan Belediyesince çalışma başlatıldığı bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kozanda kurulu Tapan ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin talebi üzerine, belediyece, bölgedeki doğa turizminin canlanması ve doğa sporlarının yaygınlaşması amacıyla çalışma başlatıldı.
     Kozan Belediyesi yol şantiye ekipleri, yamaç paraşütü yapılması için uygun bulunan Hopka Dağı eteklerine sporcu ve doğa sevenlerin ulaşımını sağlamak amacıyla yol yapımına başladı.
     Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçeyi ve çevresini turizmde daha cazip hale getirmek amacıyla tarihi ve doğal güzelliklere restorasyon ve düzenleme çalışmaları yaparak sahip çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     "Yayla ve doğal güzellikleriyle de zengin bir yapıya sahip olan bölgemizde turizmi canlandırmak için, gelen tüm öneri ve talepleri değerlendiriyoruz. Tapan yöresi de Kozan ve Feke için önemli bir bölgedir. Geçtiğimiz günlerde Tapan yöresindeki köylere gerçekleştirdiğim ziyarette, dernek başkanı Ali Tüfekli ve bölge halkı Hopka Dağında yamaç paraşütü yapılması için yola ihtiyaç olduğunu iletti. Bizde gerekli çalışmayı başlattık."
     Dernek Başkanı Ali Tüfeklinin ise Belediye Başkanı Özgana başlattığı yol çalışması için teşekkür ettiği kaydedildi
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber ekede yamaç paraşütü hazırlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER