Elazığ Ticaret Borsasının 75. yıl dönümü

Elazığ Ticaret Borsasının 75. yıl dönümü


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Ticaret Borsası, 75. yıl dönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı.
     Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, bir restoranda düzenlenen kuruluş etkinliklerinde yaptığı konuşmada, borsa olarak bugüne birlik ve beraberlik içinde geldiklerini belirtti.
     Başkanlık yaptığı 8 yıllık çalışma dönemlerinde Elazığ Ticaret Borsasını en üst seviyeye taşımak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Dumandağ, elde ettikleri başarıda herkesin katkısı olduğunu ifade etti.
     Dumandağ, her zaman Elazığın sorunlarına çare bulmaya çalıştıklarını ve bu doğrultuda çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
     Konuşmanın ardından Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Emniyet Müdürü Ahmet Buran ve bazı kurum müdürleri ile temsilcileri tarafından Elazığ Ticaret Borsasına emeği geçmiş eski yönetim kurulu üyelerine ve meclis başkanlarına plaket takdim edildi.
     Kutlamada ayrıca Valilik tarafından yürütülen 101 Akülü Araç Kampanyasına destek amacı ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Ömer Çeteliye çek verildi.
     Etkinlik, sinevizyon gösterisi ve pasta kesimiyle sona erdi.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığ Ticaret Borsasının 75. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER