Elazığ Valisi Eroldan yeni atanan kaymakamlara

Elazığ Valisi Eroldan yeni atanan kaymakamlara hayırlı olsun ziyareti


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Valisi Muammer Erol, Karakoçan, Palu ve Kovancılar kaymakamlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Erolun Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerini ziyaret ederek göreve yeni başlayan kaymakamlara hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduğu belirtildi.
     Vali Erolun önce Karakoçan ilçesine giderek yeni göreve başlayan Kaymakam Kemal Atasoya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu kaydedilen açıklamada, Erolun daha sonra Karakoçan Belediyesi Başkanı Nurettin Aslanla Karakoçan Meslek Yüksek Okulu binası inşaatını inceleyerek yetkililerden bilgiler aldığı ifade edildi.
     Palu ilçesinde görevine başlayan Kaymakam Fatih Çiçekliye de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Erolun, Kaymakam Çiçekli ve diğer ilgililerle birlikte İl Özel İdaresi tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve inşaatı devam eden Palu Hükümet Konağı inşaatını gezerek bilgi aldığı aktarıldı.
     Vali Erolun son olarak ise Kovancılar ilçesine geçerek Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekliye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiği bildirildi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığ Valisi Eroldan yeni atanan kaymakamlara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER