Elektronik Atıkların Geri Dönüşümü Projesi

Elektronik Atıkların Geri Dönüşümü Projesi -Proje kapsamında KTÜde 152 fidan dikildi


TRABZON (A.A) - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerinin yaptığı Elektronik Atıkların Geri Dönüşümü Projesi kapsamında KTÜde 152 adet fidan dikildi.
     KTÜde düzenlenen ve elektronik atıkların geri dönüşümü kapsamında düzenlenen fidan dikim törerine, Vali Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen ile öğrenciler katıldı.
     Çevre konusunda duyarlılığın arttırılmasını önemsediklerini ifade eden Vali Kızılcık, Dünya çevre günümüzün kutlu olmasını ve bu alandaki duyarlılığın artmasına bir vesile olmasını dileyerek, projemizi hazırlayan tüm öğrencilerimizi ve hocamızı tebrik etmek istiyorum. Her büyük proje ilk adımla başlar. Bir büyük projenin burada adımını atmış bulunuyorsunuz diye konuştu.
     Gençlerin çevreye duyarlı olması gerektiğini vurgulayan ve projenin önemine değinen Kızılcık, şöyle devam etti:
     Bu toplumun birer fertleri olarak çevreye ne kadar sahip çıkarsanız ve yöneticileri bu konuda zorlarsanız o kadar başarılı olursunuz. Bizler yetişkinler olarak babalarımızdan ve dedelerimizden iyi bir çevreyi alıp idame ettiriyoruz. Sizler genç nesiller olarak aynı ve daha kaliteli çevrede yaşama hakkınız olduğunu düşünerek, bu çevrenin geleceğe daha kaliteli bir şekilde bırakılması için projelere ön ayak olmanız doğaldır. Hemde örnek gösterilmesi gereken bir davranıştır.
     Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise proje ile bir farkındalık oluşturulduğunu ifade ederek, Trabzona önemli bir mesaj verdiniz. Bu mesajın insanlarımıza ulaşmasındaki katkıları olan herkese şükranlarımı sunuyorum dedi.
    
     Muhabir : Burak Altunöz
     Yayıncı : Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Elektronik Atıkların Geri Dönüşümü Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER