Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar, Mersin Valisi

Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar, Mersin Valisi Güzeloğlunu ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlunu ziyaret etti.
     Kılıçlar, beraberinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal ile gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, düzenli hale getirdikleri bölge toplantılarına katılmak üzere Adanaya geldiklerini söyledi.
     İlk toplantıyı Güney ve Güneydoğu illerinde gerçekleştirdiklerini belirten Kılıçlar, daha sonra turizm bölgesindeki illerde toplantı yaptıklarını ifade etti.
     Şimdi de Adana ve çevresindeki 9 ili kapsayan toplantıyı yaptıklarını vurgulayan Kılıçlar, Teşkilatımızı, memurlarımızı ve uygulamaları yerinde görmenin faydalarını gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz. Arkadaşlarımızı yerinde dinliyoruz ve dertleşiyoruz. Eksiklikler varsa onları tamir ediyoruz ve onların motivasyonuna katkı sağlamaya çalışıyoruz dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güzeloğlu da Kılıçların meslektaşı olmasının yanı sıra arkadaşı olduğunu da belirtti.
     Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü makamına oturan Kılıçların daha önceki görevlerinde olduğu gibi başarısını sürdüreceğine inandığını ifade eden Güzeloğlu, Bu, Emniyet Genel Müdürümüzün ilk Mersin ziyaretidir. İnşallah bundan sonra kendisini daha sık ağırlayacağız diye konuştu.
     Vali Güzeloğlu, Mersindeki emniyet hizmetlerine katkılarından dolayı teşekkür ettiği Kılıçlara, Mersinde yapılacak 2013 Akdeniz Oyunlarının logosunun bulunduğu, içinde zeytin ve zeytinyağı olan hediyeyi verdi.
     Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar, Mersin Valisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER