En fazla ambalaj atığı toplayan okula

En fazla ambalaj atığı toplayan okula ödül -Denizli Belediyesi, en fazla atık toplayan okul ve öğrencilerini ödüllendirdi


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi, en fazla atık toplayan okul ve öğrencilerini ödüllendirdi.
     Denizli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün, anaokulu, ilk ve orta dereceli okullarda 15 Ocakta başlattığı "ambalaj atığı toplama kampanyası"nda en fazla ambalaj atığı biriktiren Fahri Akçakoca Anaokulunda ödül töreni düzenlendi.
     Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, belediyenin çevre, sağlık, temizlik konularında aldığı birincilik ödüllerine en fazla katkıyı öğrencilerin koyduğunu ifade etti.
     Denizlinin 2012de Türkiyenin "en temiz kenti", 2009da ise "en çevreci kenti" seçildiğini hatırlatan Gökoğlan, "Ambalaj atıkları konusunda da başarıyı öğrencilerimizle birlikte yakalıyoruz. Küçük öğrencilerimizi eğitmeye ve bilinçlendirmeye dayalı bu kampanyaya olan ilgiden memnuniyet duyuyoruz" dedi.
     Gökoğlan, "Her atık çöp değildir" sloganıyla başlatılan ambalaj atığı ve atık pil toplama kampanyasının her yıl düzenleneceğini, başarı sağlayan okullardaki öğrencilere sürpriz hediyelerin verileceğini kaydetti.
     Gökoğlan ile etkinliğe katılan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Naciye Kapukıran, Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Bayram öğrencilere şapka ve satranç takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber En fazla ambalaj atığı toplayan okula Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER