Engelli kadını bile dolandırmışlar

Engelli kadını bile dolandırmışlar -Eskişehirde Beyaz eşya firmasından hediye kazandınız, KDVyi ödemeniz gerekiyor gibi yöntemlerle özellikle yaşlı kişileri dolandırdığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı -Şüphelilerin benz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde Beyaz eşya firmasından hediye kazandınız, KDVyi ödemeniz gerekiyor gibi yöntemlerle özellikle yaşlı kişileri dolandırdığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.
     Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte son zamanlarda meydana gelen dolandırıcılık olaylarını incelemeye aldı.
     Ekipler, değişik tarihlerde özellikle kenar mahallelerde tespit ettikleri yaşlı vatandaşların evlerine kamyonetle giden 2 şüphelinin, Beyaz eşya firmasından hediye kazandınız. Bu hediyeyi almak için KDVyi ödemeniz gerekiyor ya da Para ve altınlarınızı biz saklayalım gibi yöntemlerle 9 kişiyi dolandırdığını saptadı.
     Engelli bir vatandaşın da benzer yöntemlerle kolundan bileziğinin alındığını belirleyen emniyet güçleri, mağdurların verdiği eşkal doğrultusunda, mobese kameraları ve yaklaşık 100 bin araç üzerinde yaptığı incelemelerde, şüpheliler H.A. (39) ve M.Kyi (38) yakaladı.
     Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Engelli kadını bile dolandırmışlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER