Engelliler haftası

Engelliler haftası -Ardahan Valisi Azizoğlu: "Bu çocuklarımızın en iyi şekilde barınmaları ve en güzel şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için bir okul çalışmamız var"


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, engelliler için Ardahanda okul açılacağını söyledi.
     Azizoğlu, Engelliler haftası dolayısıyla Cemal ve Zekiye Vatan Merkez Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı tarafından Merkez Halk Eğitimi Müdürlüğünde düzenlenen programa katıldı.
     Yaratılan her varlığın kendileri için güzel ve değerli olduğunu vurgulayan Azizoğlu, "Bu engelli çocuklarımızın hepsini yaptıkları güzel faaliyetlerden dolayı tebrik ediyorum. Biz inanıyoruz ki bu yavrularımız da çok güzel yerlere gelecekler. Daha büyük başarılara imza atacaklar" dedi.
     Ardahanda engellilere özel okul açılması için çalışmalarının olduğunu belirten Azizoğlu, "Bu çocuklarımızın en iyi şekilde barınmaları ve en güzel şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için bir okul çalışmamız var. Kısacası bu yavrularımız okulda her türlü imkanı ve kolaylığı bulacaklar. Okul onlara has ve özel olacak" diye konuştu.
     Programda engellilerin şiirler okumasının ardından resim öğretmeni Yalçıner Yılmazın "Ya engelsizsiniz ya engel sizsiniz" konulu sergisi açıldı.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Engelliler haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER